it-centerfyn logo

Henter indhold ...

Nyt om digitale læremidler

itcfyn.dk, 7. september 2016

Ny Gymportal uden licencadministration

Gymportalen har fået en ny og driftssikker platform ved navn Lix-Gymportalen. Både elever og lærere har gratis prøveadgang til alle Gymportalens titler i Lix frem til 1. november 2016. Herefter tilbydes der gratis adgang for lærere ved tilmelding til nyhedsbrev.

Lix indeholder en unik læser med digitale værktøjer til søgning, samarbejde med andre brugere samt oprettelse af noter og overstregninger i forskellige farver. Som bruger kan du søge på tværs af alt dit indhold, der bliver gemt i oversigter - alle bøger, alle noter, alle overstregninger. Lix virker også offline, så du kan læse dine bøger uden internetforbindelse.

Download app’en på gymportalen.lix.com. Du kan her søge alle 400 titler i Gymportalen frem og hente dem gratis ned (indtil 1. nov). Snart vil det også være muligt at bruge Lix-Gymportalen på tablet, så det bliver endnu lettere at læse overalt.

 

Ingen licensadmistration

Elever skifter hold, nogle forlader en klasse og nye kommer ind. Tidligere har skolerne brugt tid på at administrere licensnøgler og på at give elever adgang – det skal de ikke længere tænke på! Når skolen har købt licenser til eleverne, finder eleverne selv titlerne og kan gå i gang med det samme. Skolen vil derfor aldrig opleve, at de skal ind og administrere licenser og at elever ikke får deres licens. De vil heller ikke opleve, at der mangler licenser, for Lix-Gymportalen lukker ikke for adgangen, selvom der er flere elever, der henter bogen, end det antal licenser, de har købt. (Dog vil skolen få en venlig henvendelse, hvis antallet af licenser er langt mindre end antallet af brugere).

 

Digitale pakker

Lix-Gymportalen kan tilbyde skolerne digitale pakker med op til 400 titler fra alle de 9 selvstændige forlag. Som et særligt tilbud til skoler i IT-Center Fyn-gruppen tilbyder Lindhardt og Ringhof Uddannelse mere end 75 digitale titler for kun 120 kr. pr. elev pr. år. Ved køb af denne pakke kan abonnement til Restudy tilkøbes for 50 kr. pr. elev pr. år.

Læs mere på lru.dk/gymportalen. For yderligere information om Lix-Gymportalen og digitale fagpakker kontakt salgskonsulent Therese Svanholm, mts@lru.dk, tlf. 4018 2382.