it-centerfyn logo

Henter indhold ...

Mission/Vision

Mission/Vision

En vision skal sikre retning i den samlede kommunikation, så de forskellige elementer alle peger hen imod det, som IT-Center Fyn gerne vil stå for, nemlig brandet. Missionen sætter fokus på, hvad det er for en kerneydelse, som virksomheden tilbyder nu. Missionen er ikke kun af betydning for udefrakommende, der ikke kender til IT-Center Fyn, og som har brug for at danne sig et hurtigt overblik. Den sikrer samtidigt en konsistens i medarbejdernes formulering af virksomhedens kerneydelse således, at fortællingen om IT-Center Fyn begynder med enslydende udsagn fra virksomheden selv.

 

Missionen: IT-Center Fyn er en virksomhed, der tilbyder gymnasier, VUC’er og SOSU-skoler en sikker og stabil IT-infrastruktur samt drift heraf. Derudover tilbydes partnerskolerne adgang til IT-pædagogiske faglige netværk samt viden og inspiration på området.

 

Visionen: IT-Center Fyn vil være syddanske og sjællandske gymnasier, VUC’er og SOSU-skolers foretrukne samarbejdspartner på IT området. Vi opnår dette ved at tilbyde partnerskolerne IT-tekniske helhedsløsninger og være daglig sparringspartner på IT-området. Vi vil hele tiden være på forkant med udviklingen. Vi vil tilbyde skolerne de bedste løsninger inden for IT-infrastruktur, IT-pædagogik og IT-kommunikation. Det forudsætter en attraktiv-, skabende- og lærende arbejdsplads samt et højt aspirerende niveau i alt, hvad vi gør.


Tilmeld nyhedsbrev