it-centerfyn logo

Henter indhold ...

AI


Læs hovedpointer og anbefalinger fra Konference om AI og ChatGPT, afholdt 12. april 2023 af lex.dk i samarbejde med Danske Universiteter, Danske Professionshøjskoler, Danske Gymnasier og Danmarks Biblioteksforening 

LÆRERVÆRELSET. Podcast produceret af gymnasielærere til gymnasielærere. Første afsnit handler om ChatGPT. Til inspiration til debat, eks. på lærerværelset.


Bedre styr på data i ChatGPT - fra viden.ai

Derfor skal ledere på alle niveauer interessere sig for kunstig intelligens - fra mandagmorgennetværksseminaret 22.-23. februar 2023 diskuterede deltagerne de udfordringer der er i fht. undervisning og eksamen med ChatGPT.
Det kom der denne oversigt ud af, til inspiration for det videre arbejde med ChatGPT på skolerne, herunder også links til videre læsning om emnet (findes i klikbar version 👆):

Se Systimes webinar Computational Thinking - hvorfor, hvordan og hvad med ChatGPT?

Forfattere til
https://computationalthinking.systime... drøfter, hvorfor gymnasiet skal forholde sig til teknologiens udvikling, og hvordan Computational Thinking giver mulighed for at konkretisere og aktualisere arbejdet med kernestof i alle fag.

Computational Thinking i gymnasiet – fra Kierkegaard til koder
- med konkrete eksempler på forløb om/med ChatGPT


Oplægsholdere:
Martin Ingemann, rektor Egå Gymnasium Andreas Møller Lange, uddannelsesleder og lektor, historie, oldtidskundskab, filosofi, Gefion Gymnasium Steffen Juul Christensen, lektor, matematik og filosofi, Københavns Åbne Gymnasium Moderator: Anne Mette Lundstrøm Jacobsen, projektleder
Oplægsholderne bidrager alle med afsnit til den reviderede udgave af udgivelsen Computational Thinking.