it-centerfyn logo

Henter indhold ...

Microsoft Teams

Skrevet af: , 6. februar 2018

Microsoft Teams blev lanceret i november 2016 af Microsoft Office 365. Microsoft Teams er en kollaborativ platform, der kombinerer chat, møder, noter, videosamtaler og vedhæftede filer. Teams er naturligt integreret med de velkendte Office-applikationer og er bygget fra bunden af ​​Office 365's globale cloud (ondrive).

Først og fremmest giver Microsoft Teams en moderne samtaleoplevelse. Holdsamtaler er som standard synlige for hele holdet, men der er selvfølgelig mulighed for private kanaler. Skype er dybt integreret, så holdet kan deltage i tale- og videokonferencer. Og alle kan tilføje personlighed til deres digitale arbejdsområde med emojis, klistermærker, GIF'er og brugerdefinerede memes for at gøre det til deres eget.

Teams har en kæmpestor fordel i forhold til andre kollaborative programmer, såsom Slack eller Azendoo i og med at den er dybet integreret med andre Office 365 programmer såsom Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneNote. De er alle indbygget i Teams, så folk har alle de værktøjer de har brug for lige ved hånden.

 

De bedste apps i Teams

Planner

Planner er et planlægningsværktøj der er implementeret i Microsoft Office 365. Planner gør det nemt for en gruppe at oprette nye planer, organisere og tildele opgaver, dele filer, chatte om det, man arbejder på, og få opdateringer, om hvordan det skrider frem. Planner kan bruges til forskellig ting såsom, styring en marketingbegivenhed, brainstorm nye idéer, spore et skoleprojekt, forberede sig på et kundebesøg, eller organisere en gruppe mere effektivt. Dette program er relevant i alle de fag hvor elever arbejder i grupper.

Trello

Trello er et samarbejdsværktøj, der giver en et visuelt overblik over, hvad der arbejdes på, hvem arbejder på det, og hvor langt de har nået. Værktøjet organiserer ens projekter i form af kort og lister. Platformen er løst inspireret af Microsoft Planner. Det program er relevant i alle de fag hvor elever arbejder i grupper.

Wrike

Wrike er en online projektstyringssoftware, der giver en adgang og kontrol over ens opgaver. Med Wrike får teamledere et effektivt værktøj til at indsamle og organisere projektkrav, oprette projektplaner og visualisere skemaer på Gantt-diagrammet. Efterhånden som arbejdet skrider frem, kan projektplaner nemt justeres, og alle involverede hold vil få besked om arbejdsændringer. Dette program er relevant i alle de fag hvor elever arbejder i grupper.

HootSuite

HootSuite er et værktøj til sociale medier, der gør det muligt for brugere at planlægge og sende opdateringer til enhver side eller profil til Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Instagram, WordPress og andre platforme fra et sted - HootSuite dashboard. Dette program er ikke så faglig relevant men hvis man vil have alt socilae medier i et sted så kan benytte det.

Polly

Plly er et meningsmålingcværktøj, der hjælper en gruppe til at stemme hurtigt på noget. Pollyj kan være rigtig praktisk, at anvende i rigtig mange situationer, fordelen ved at lave en meningsmålingcværktøj er, at man kan lære mere omkring ens målgruppes holdninger til diverse emner. Meningsmålinger bliver ofte sat i forbindelse med valg og andet politisk indhold, men Polly kan faktisk bruges til mange andre ting.  Dette program er meget relevant til både lærer og elever.

 

  • LMS
  • Læringsværktøjer
  • Office 365